Ruşii au dezvoltat o rasă de vacă ce nu trebuie să fie hrănită pe timpul iernii

in Agronomie/Curiozitati

Potrivit agenției ruse Rossiiskaya Gazeta, fermierii ruşi au dezvoltat o rasă de vacă, Aita (n.r. – excelentă), ce nu trebuie să fie hrănită pe timpul iernii şi poate supravieţui perioadelor în care nu mănâncă nimic.

0RGRA

 

„Aita se poate îngrăşa chiar şi în condiţii extreme, în care vacile şi taurii din alte rase nici măcar nu ar supravieţui“, a explicat fermierul Vasily Barinov.

Nici măcar straturile groase de gheaţă de pe suprafaţa pământului nu o vor opri pe Aita. Aceasta poate trăi pentru o perioadă lungă de timp doar din rezerva sa de grăsime.

Este posibil să slăbească, dar va continua să îşi hrănească puii. Potrivit Rossiiskaya Gazeta, straturile speciale de grăsime dintre fibrele musculare ale vacii fac carnea delicioasă.

Citeşte restul materialului AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.