Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

S-a decis în urmă cu puţin timp! Ani grei de închisoare pentru principalii membri ai clanului Corduneanu.

in Evenimente

Tribunalul Maramureş a decis în urmă cu puţin timp condamnarea la ani grei de închisoare a principalilor membri ai clanului Corduneanu. Interlopii sunt urmăriţi pentru infracţiuni de crimă organizată în dosarul trimis în instanţă încă din 2010.

cordu

Tribunalul Maramureş a decis ca liderul grupării, Costel, să fie condamnat la8 ani de închisoare. Fratele său, Adrian, a fost de asemenea condamnat la 3 ani de închisoare. O pedeapsă de 10 ani a primit şi Vasile Călin, unul dintre fraţii cu atribuţii de lider din clan.Gheorghe Corduneanu a fost achitat în timp ce Petronela Corduneanu a primit 5 ani de închisoare şi Bogdan Corduneanu a primit o condamnare de 3 ani.

Costel Corduneanu (C) si Iulian Bogdan (D), membri ai clanului Cordunenilor, sunt adusi la Tribunalul Iasi, luni, 18 ianuarie 2010. Procurorii ieseni ai DIICOT au emis, in noaptea de duminica spre luni, ordonante de retinere pentru 21 de persoane, intre care si Bogdan Constantin - considerat liderul clanului Cordunenilor. Procurorii DIICOT au stabili ca "Gruparea Corduneanu", specializata in racolarea de persoane, care erau apoi exploatate in strainatate, era structurata in jurul lui Bogdan Constantin, fost Corduneanu, liderul clanului, si a familiei acestuia. LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO
Costel Corduneanu (C) si Iulian Bogdan (D), membri ai clanului Cordunenilor, sunt adusi la Tribunalul Iasi, luni, 18 ianuarie 2010. Procurorii ieseni ai DIICOT au emis, in noaptea de duminica spre luni, ordonante de retinere pentru 21 de persoane, intre care si Bogdan Constantin – considerat liderul clanului Cordunenilor. Procurorii DIICOT au stabili ca „Gruparea Corduneanu”, specializata in racolarea de persoane, care erau apoi exploatate in strainatate, era structurata in jurul lui Bogdan Constantin, fost Corduneanu, liderul clanului, si a familiei acestuia. LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO

Lista completă a inculpaţilor (în curs de actualizare):

1. Costel Corduneanu – 8 ani de puşcărie

2. Adrian Corduneanu – 3 ani de puşcărie

3. Gheorghe Corduneanu – achitat

4. Bogdan Corduneanu – 3 ani de puşcărie

5. Petronela Tiugă – 5 ani de puşcărie

6. Iulian Cătălin Bogdan – 5 ani de puşcărie

7. Silviu Iulian Gâtlan – 3 ani de puşcărie
 8. Viorel Potorac – 8 ani de puşcărie

9. Mihai Silviu Corduneanu – 4 ani de puşcărie

10. Dănuţ Ilincariu – 10 ani de puşcărie

11. Gabriel Maleş – 10 ani de puşcărie

12. Marian Vasiliu – 10 ani de puşcărie

13. Ciprian Panagachi – 5 ani de puşcărie

14. Ioan Ciubotariu – 10 ani de puşcărie

15. Vasile Călin, fost Corduneanu – 10 ani de puşcărie

16. Marian Simon Corduneanu – 8 ani de puşcărie

17. Vasile Ursariu – 8 ani de puşcărie

18. Ciprian Toma – 4 ani de puşcărie

19. Gheorghe Crâşmaru – achitat

20. Alice Juncu – 6 luni de puşcărie

21. Carmen Mihalcea

22. Adrian Prundeanu

23. Daniel Târşu

24. Constantin Darie

25. Elena Călin

26. Sorin Rîznic

27. Florin Valeriu Andrei

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate