S-a întâlnit cu Iisus Hristos. “În cele 20 de minute cât am fost mort, am văzut un om cu plete mari şi barbă. Mi-am dat seama că era Iisus.

in Spiritualitate

Un adolescent de 17 ani din Texas, SUA, a povestit ce a văzut în timp ce a fost mort. Zack Clements a fost mort nu mai puţin de 20 de minute.
iisus Povestea INCREDIBILA a unui tanar care a fost mort 20 de minute. M am intalnit cu Iisus...Sursa: RomaniaTV.net

Zack Clements a fost mort timp de 20 de minute, timp în care inima nu i-a mai bătut, deşi băiatul era clinic sănătos, scrie mirror.co.uk.

Tragedia iniţială s-a întâmplat în timp ce băiatul se afla la ora de sport. A picat secerat din picioare, inconştient.

Medici l-au resuscitat la faţa locului şi au reuşit să îl transporte la spital.

Adolescentul şi-a revenit, deşi a durat destul de mult până ce inima lui a pornit din nou. Ceea ce s-a întâmplat în perioada în care inima lui nu a mai bătut îi va schimba cu siguranţă viaţa.

S-a întâlnit cu Iisus Hristos. “În cele 20 de minute cât am fost mort, am văzut un om cu plete mari şi barbă. Mi-am dat seama că era Iisus. M-a bătut pe umăr şi mi-a spus că totul va fi bine”, a spus Zack Clements.

Tatăl adolescentului, Billy Clemnets, a declarat că “ce s-a întâmplat este un miracol.

Sursa: romaniatv.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.