nascuta fara vagin

S-a născut fără organe sexuale și a aflat la 17 ani

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Jacqui Beck suferă de un sindromul MRKH (Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser), care potrivit studiilor medicale apare la o femeie din 5000. Malformația congenitală afectează sistemul reproductiv al femeii, uterul şi vaginul se dezvoltă parțial sau sunt absente, în timp ce ovarele şi trompele uterine sunt normale. Femeile cu această afecțiune nu au menstruație, acesta fiind primul semn care le trimite la medic.

Astfel a aflat și Jacqui Beck că este una dintre femeile afectate de sindromul MRKH. La vârsta de 17 ani, adolescenta a mers la medicul de familie îngrijorată din cauza unor dureri de spate și de asemeni i-a comentat acestuia că încă nu are menstruație. După un control amănunțit, medicul i-a dat uluitorul diagnostic: s-a născut fără vagin.

Vroiam să cred că s-a înșelat doctorul. Mă simțeam ca o creatură bizară. Am înțeles totul după ce mi-a explicat medicul, dar m-am supărat foarte tare pentru niciodată nu voi putea fi o femeie cu adevărat”, a declarat Jaqui pentru DailyMail.

Speriată de chirurgie, soluția oferită de medici, tânăra a început un tratament într-o clinică privată de specialitate din Marea Britanie. Metoda implică uzul unor instrumente de dilatație a canalului vaginal, pe o perioadă îndelungată, care nu asigură succesul și mai ales posibilitatea de a deveni mamă.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web