Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

S-a oferit sa cumpere o insula in Marea Mediterana, cu banii sai, pe care apoi sa o doneze imigrantilor.

in Evenimente/Stiri online

Un milionar egiptean,  Naguib Sawiris, a venit cu o noua idee de rezolvare a crizei imigrantilor. El cere Italiei sau Greciei sa ii vanda o insula, pe care ar urma sa o ofere refugiatilor pentru a-ai construi o noua tara.

hungary-migrants-610x300

Cu afaceri in industria telecomunicatiilor, Sawiris are o avere estimata la 2,9 miliarde de dolari. El s-a oferit sa cumpere o insula in Marea Mediterana, cu banii sai, pe care apoi sa o doneze imigrantilor.

„Grecia sau Italia sa-mi vand o insula, eu o voi declara independenta si ii voi gazdui acolo pe imigranti. Le voi oferi si slujbe pentru a-si construi o noua tara”, a scris milionarul pe Twitter.

Egyptian billionaire Naguib Sawiris pauses during a Bloomberg Television interview in London, U.K., on Thursday, May 24, 2012. Sawiris said he'd be willing to sell his Telekom Austria AG stake to Carlos Slim's America Movil SAB if the Austrian government is uncooperative. Photographer: Simon Dawson/Bloomberg via Getty Images

Solicitat de France Press sa ofere detalii, Sawiris a spus: „Desigur ca este fezabil. Aveti zeci de insule care sunt pustii si care pot primi sute de mii de refugiati”. El a mentionat ca o insula care apartine de Grecia sau Italia ar costa intre 10 si 100 de milioane de dolari. Deoacamdata nu este clar daca vreunul dintre guvernele celor doua parti va lua in serios propunerea milionarului, precizeaza Huffington Post.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate