Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

S-a trezit ca la robinet curge bere in loc de apa! Cum s-a intamplat asta

in Articole

Când s-a întors acasă împreună cu soția (sau prietena), un britanic a rămas surprins că la robinetul de la bucătărie nu mai curge apă ci bere.

hqdefault

A mers apoi la baie să facă un duș și acolo curgea bere la robinet. S-a resemnat pentru o vreme  și s-a întors la bucătărie să savureze o bere rece de la robinet.

A mers apoi să vadă care este problema. S-a urcat în pod și acolo a găsit mai multe butoaie cu bere. Prietenii îi jucaseră o farsă.

Au făcut legătura recipientelor de bere cu conductele de alimentare cu apă, astfel că la robinet curgea bere rece. Amicii săi au avut ceva de muncă, dar s-au distrat pe cinste.

El a înțeles că a fost păcălit, dar a gustat din farsa bună.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/picturemagazine/videos/854622247907031/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate