euro 2016

S-a votat sloganul României pentru EURO 2016

in Evenimente/Sport/Stiri online de

După lungi dezbateri, în care au fost implicați și suporterii echipei naționale, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunțat sloganul care va reprezenta cu mândrie România la EURO 2016. Suporterii vor striga în cor: ”O echipă, trei culori şi milioane de inimi care bat pentru România!”.

Tricolorii au venit cu propuneri de slogan, iar trei, cele mai inspirate mesaje a fost votate pe 1 Mai, pe site-ul oficial FRF de către suporteri.
Sloganul câștigător a intrat în concurs cu ”Pasiunile redau emoţii, emoţiile nasc victorii. Uniţi pentru România!”și ”În piept acelaşi ritm, în vene acelaşi sânge, în minte acelaşi gând! România!”.

Echipa Națională va evolua în grupa A la Euro-2016, alături de selecționatele Franţei, Albaniei şi Elveţiei. Meciul de deschidere va fi pe 10 iunie, meci disputat pe Stade de France – Saint-Denis, unde românii vor încerca să câștige în fața Franței.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web