Salată caldă de ciuperci

in Salate de

Ingrediente

200 g de ciuperci champingon; 200 g cartofi mici; 1 ceapă mică; 50 ml ulei;30 g unt; 2 căţei de usturoi; ceapă verde; sare; piper.

Mod de prepare

Decojeşte cartofii, lasă-i întregi şi trece-i prin jet de apă. Pune-i la fiert 20 de minute în apă cu sare.

Taie ceapa julien, prăjeste-o cu un praf de sare în ulei şi unt. Adaugă usturoiul mărunţit, apoi cartofii scurşi bine de apă şi uscaţi cu un şervet.

Când se rumenesc, pune ciupercile întregi şi sotează-le rapid, să prindă crustă. După circa două minute, închide focul.

Serveşte cu ceapă verde tocată. Pentru un plus de rumenire, ţine amestecul la cuptor pentru câteva minute.

SUGESTIE: Condimentele potrivite la preparatele cu ciuperci: oregano, tarhon, cimbru.

 

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Salate

Salata de taietei

Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g taietei, 2 gogosari, 2 ardei grasi,
Close
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web