date_calendar_libere_640x250_74274300

Sambata, ZI DE MUNCA – De cand

in Politic de

Românii ar putea lucra și sâmbăta, la fel cum se întampla pe vremea comunismului. Este ideea unui liberal care chiar caută soluţii pentru modificarea legislaţiei în acest sens.

Propunerea a fost lansată zilele acestea la şedinţa cu toţi aleşii locali din ţară scrie antena3.ro

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a prospus o modificarea Codului Muncii prin care românii să aibă opţiunea de a lucra şi sâmbăta. Fostul ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu, susţine propunera liberalului.

Părerile oamenilor sunt însă împărţite. Unii cred că ar fi o lege bună atâta timp cât angajatul are puterea de a decide dacă se duce sau nu la muncă sâmbăta. Alţii în schimb nu ar renunţa în niciun caz la ziua liberă.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Politic

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web