Alexandru Bănică

Săru´mâna șefule! Gest controversat între politicieni la Consiliul Judeţean Prahova. VIDEO

in Evenimente/Politic/Stiri online de

Fostul subprefect de Prahova, Alexandru Bănică a felicitat noul șef al Consiliului Judeţean printr-un gest cel puțin controversat. Bărbatul a încercat să pupe mâna noului ales, Bogdan Toader (PSD).

În urma votului consilierilor, la conducerea Consiliului Judeţean Prahova a fost ales Bogdan Toader , președintele PSD Prahova. Felicitările au fost ceva mai ”speciale” în cazul său. Consilierul județean PSD, Alexandru Bănică, vizibil cuprins de emoție, a încercat să sărute mâna noului ales însă acesta și-a retras mâna imediat.

Acesta și-a retras mâna vizibil jenat, dar dacă ar fi avut o pisică în brațe, scena merita să fie menționată la Hollywood.”, relatează ziarulincomod.ro, care a făcut public imaginile cu ineditul eveniment.

sursă foto/video: ziarulincomod.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web