Savanţii sunt îngroziţi. Poate ucide fulgerător. Virusul Apocalipsei. La fel de letal ca SARS

in Articole

Veşti teribile pentru viitorul omenirii: un nou virus SARS a apărut, este extrem de agresiv şi se poate transfera direct de la lilieci la oameni fără nicio mutaţie, ceea ce îngrozeşte epidemiologii din întreaga lume.

12208785_950626641658618_2403972747592444804_n

Virisul similar cu SARS (Sindromul Acut Respirator Sever este o boală care afectează sistemul respirator al omului, indusă de virusul SARS) cauzează un sindrom respirator acut, iar în prezent încă nu este clar dacă se transmite şi de la om la om. Între 2003-2004, SARS a ucis 8.000 de oameni la nivel global scrie evz.ro

Oamenii de ştiinţă avertizează că nu există tratament pentru noul virus, cu toate că se lucrează la dezvoltarea unui vaccin. Simptomele seamănă cu cele ale unei gripe, dar se complică punând în pericol capacitatea de a respira, ceea ce în final conduce la o formă mortală de pneumonie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.