SCANDALUL GRAȚIERII A AJUNS LA UE !! Grindeanu, CONVOCAT la Bruxelles

in Extern

Președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag solicită convocarea de URGENȚĂ a lui Grindeanu la Bruxelles pentru RETRAGEREA ORDONANȚEI

Gunther Krichbaum, președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, i-a adresat o scrisoare lui Jean Claude Juncker pentru a-l convoca de urgență pe premierul Sorin Grindeanu la Bruxelles pentru a-i solicita retragerea Ordonanței pe care cabinetul său a adoptat-o marți seara.

„Este imbucurator si incurajator faptul ca populatia din Romania se opune la aceasta lovitura data statului de drept. Demonstratiile in masa pe acest frig arata ca oamenii din Romania apara activ statul. UE trebuie sa fie acum de partea manifestantilor si sa ii sprijine.”

Dupa alegerile parlamentare din decembrie, noul guvern roman lucreaza in mod sistematic si in mare graba la amnistierea sustinatorilor partidului care au fost condamnati penal pentru coruptie si frauda electorala si la prevenirea viitoarelor cercetari penale pentru fapte de coruptie.”, a declarat Gunther Krichbaum, potrivit Hotnews.

Președintele Comisiei a tras și un semnal de alarmă cu privire la această situație, precizând că dacă Guvernul nu va ceda, România riscă să piardă drepturile de vot de la nivelul Uniunii Europene.

„Presedintele Comisiei ar trebui sa il convoace de urgenta pe premierul roman la Bruxelles si sa ii solicite retragerea de indata a masurile propuse. In cazul in care guvernul roman refuza sa raspunda la acest apel, va trebui aleasa alta cale. Comisia ar trebui sa initieze in aceasta situatie o procedura conform noului mecanism pentru asigurarea statului de drept. In cazul in care guvernul nu cedeaza, Romania risca pierderea drepturilor de vot la nivel european.”, a mai spus Gunther Krichbaum.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.