Scapa de zgarieturile de pe ecranul telefonului cu cateva trucuri simple!

in Articole

Toată lumea se confruntă cu problema zgârieturilor de pe ecranul telefonului mobil! Atunci când foliile de protecţie nu mai sunt de ajuns, specialiştii recomandă tot felul de trucuri care se dovedesc a fi foarte utile

Iată câteva dintre ele:

Pasta de dinţi:

Aceasta se pune pe o cârpă de bumbac, realizând mişcări circulare pe suprafaţa ecranului.

Pudra de talc:

Se amestecă în apă până se obţine o pastă groasă cu care se poate curăţa cu aceleaşi mişcări ca şi la curăţarea cu pastă de dinţi.

Uleiul vegetal:

Aceasta reprezintă cea mai rapidă soluţie de a acoperi zgârieturile de pe ecran, iar acest procedeu nu necesită prea multă muncă, doar se pun două picături peste zona în care se afla zgârieturile.

142795375455693bc9

Citeste mai mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*