Scene violente in Franta. Politistii au fost atacati

in Extern

Sute de agenti s-au adunat in Place de la Republique din Paris intr-un mars pasnic si tot atatia protestatari le-au iesit in cale, atacandu-i cu pietre, bare de metal si dispositive explozive. Acestia scandau: „Toata lumea uraste politia” si „Politie peste tot, justitie nicaieri” si ii acuza pe oamenii legii ca in ultimele doua luni, in timpul mai multor proteste impotriva reformelor guvernului, au instigat multimile la violenta, potrivit BBC.

Presa franceza relateaza ca 15 huligani au atacat o masina de politie in care se aflau doi agenti. Oamenii i-au spart geamurile folosind stalpisorii de metal, pe care i-au rupt de pe trotuar, dupa care au aruncat in interior o un dispozitiv exploziv artizanal. Automobilul umplandu-se de fum, politistii au fost nevoiti sa iasa pentru a se salva. Afara ii astepta un tanar inarmat cu o bara lunga de metal.

Unul dintre agentii de politie a fost spitalizat, iar procurorii au deschis deja in acest caz un dosar pentru tentativa de omor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.