Schimbarea Facebook pe care toată lumea o aştepta!

in Informatica

Facebook permite prioritizarea postărilor în News Feed

Facebook acordă o atenţie tot mai sporită utilizatorului şi doreşte servirea unui conţinut cât mai relevant, iar pentru asta introduce un nou mod de prioritizare a conţinutului.

11666193_635795883189741_6413666781443136231_n

Greg Marra , News Feed Product Manager al Facebook, ne spune că „ştim că algoritmul nu este perfect„. Dacă Facebook nu se mai poate baza pe algoritm, oferă utilizatorului un control mai bun asupra conţinutului care îi apare în news feed, prin îmbunătăţirea preferinţelor News Feed.

Facebook oferă tuturor o modalitate prin care pot controla şi pot alege prietenii şi paginile care doresc să le apară cu prioritate în News Feed.

Setările actualizate vor afişa persoanele are apar cel mai des în feed şi îţi va permite să îi „declasezi„, să îi setezi ca prioritare, cât şi oferă posibilitatea descoperirii unor pagini care se potrivesc cu domeniile de interes.

Aceste setări sunt disponibile pe iOS, urmând să fie lansate şi pentru celelalte dispozitive.

După ani în care Facebook ne sugera ce prieteni am putea să adăugăm în listă, ne ajută să restrângem şi să coordonăm mai bine ceea ce apare în News Feed. Practic ne asigurăm că postările prietenilor nostri nu sunt îngropate de „prieteni mai îndepărtaţi”.

Facebook a lansat preferinţele News Feed în luna noiembrie cu sugestii de unfollow şi sugestii de „refollow” ale anumitor utilizatori, dar Marra recunoaşte că mecanismul de configurare nu era unul tocmai facil. Noua versiune este veselă şi animată, cu o descriere pe înţelesul tuturor.

CITESTE MAI MULT AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*