Se deschide o clinică în care să trateze dependenţa tinerilor de FACEBOOK

in Evenimente

Specialiştii deschid la malul mării o clinică în care să trateze dependenţa tinerilor de reţelele de socializare. Una dintre metodele folosite va fi aceea prin care pacienţii vor trebui să bată la tobe.

dependenta_shopping__si_facebook_16194500

Specialiştii sunt îngrijoraţi de lipsa de comunicare reală, faţă în faţă, dintre tineri şi de nevoia din ce în ce mai mare de a se expune pe reţelele de socializare, potrivit România TV.

Psihoterapeutul Mariana State afirmă că: “Majoritatea știe despre sevrajul în cazul consumului de substanțe, dar și la dependențele de comportament apare sevrajul: dependența de telefon, de calculator, de rețele de socializare”.

Clinica îşi propune să trateze această dependenţă, dar şi pe cea a femeilor pasionate de shopping în exces.

Terapeuţii spun că bătutul tobelor este una dintre metodele care funcţionează cel mai bine în aceste cazuri.

Clinica din Constanţa se va deschide la începutul lunii iunie şi va avea o capacitate de 40 de locuri.

c617x266reporter

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*