Se intampla in Romania! Postul de fundaș dreapta e ocupat. Întotdeauna, dar e cam „lemn”.

in Articole

România este țara tuturor posibilităților! Un sat din Romania a devenit faimos peste noapte! Motivul? Primăria a construit un teren de fotbal sintetic cu un copac imens în el!

copac-in-mijlocul-terenului-de-fotbal

Asa arata baza „Locomotiva” din satul Tonciu, comuna Faragau, județul Mures. De ce? Nimeni nu stie. Localnicii folosesc terenul si se bucura de el. Postul de fundaș dreapta e ocupat. Întotdeauna, dar e cam „lemn”.

fundasul-dreapta-e-lemn-fabulos-terenul-de-fotbal-din-romania-construit-in-jurul-unui-copac-foto_1

Satul Tonciu din comuna Fărăgău, județul Mureș, are un teren de fotbal sintetic. Nimic care să iasă în evidență până acum. Însă, lucrarea a inclus și un copac în marginea terenului.

Sursa: digi24.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.