13330911_10153721030322775_8513714767589017489_n

SEBASTIAN PAPAIANI, mesaj de ULTIMĂ ORĂ de pe patul de spital

in ShowBiz de

Începutul acestei săptămâni a venit cu o veste tristă pentru fanii teatrului şi filmului românesc: Sebastian Papaiani a fost găsit inconştient, în baie, de către soţia sa.

Actorul a suferit un accident vascular. Iată însă că acum, starea de sănătate a maestrului este mult mai bună şi chiar a reuşit să transmită un mesaj virtual scrie antena3.ro

“Vă mulţumesc mult pentru gândurile bune şi mesajele voastre de încurajare. Vreau să vă liniştesc şi să vă anunţ că mă simt bine şi, datorită personalului medical de aici, de la Spitalul Universitar, aş spune chiar în siguranţă. Am avut luni seara un atac vascular, din fericire minor, iar în câteva zile sper să mă recuperez şi să părăsesc spitalul. Vă doresc sănătate şi, să vă înveselesc puţin, vă spun că buletinul meu expiră abia în 2041!”, a scris Papaiani.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din ShowBiz

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web