cuplu

SECRETE PICANTE. De ce mimează femeile plăcerea în pat?

in Articole de

Mimarea plăcerii în pat nu mai este demult un mister: reprezentantele sexului frumos se simt deseori obligate să nu-şi dezămăgească partenerii, să nu-i pună în situaţii penibile şi să le confirme încrederea în propria sexualitate, chiar dacă aceasta scârţâie.

Aşadar, printre partidele de succes se strecoară şi cele mai puţin reuşite, a căror finalitate eşuată nu este deloc sesizată de parteneri.

Un grup de 3 cercetătoare din Canada au luat la puricat problema şi au depistat un adevăr dureros la propriu şi la figurat; femeile au şi un alt motiv pentru care mimează plăcerea, altul decât cele enumerate mai sus.
“În timp ce multe femei vorbesc la modul relaxat despre mimare, care unora chiar le-a îmbunătăţit nivelul de excitare, există persoane care relatează această situaţie în contextul unor partide de amor total nedorite” afirmă una dintre cercetătoare de la Universitatea Ryerson din Canada.

În cadrul studiului, autorii acestuia au stat de vorbă cu 15 femei, cu vârstele între 19 şi 28 de ani, cu o viață amoroasă intensă, despre mimarea plăcerii în pat. Deşi iniţial, contextual discuţiei nu a fost deloc axat pe constrângeri, iar femeile nu au folosit cuvântul “viol”, totuşi concluzia a fost că participantele la studiu s-au simţit deseori obligate să se dăruiască partenerului, iar finalul a fost mimarea climaxului pentru ca supliciul să se încheie mai repede.

“Am dedus astfel că mimarea plăceri ăn pat ar putea fi soluţia pentru ca femeile constrânse să facă amor de către partenerii abuzivi să încheie cumva mai repede aceste episoade dureroase din viaţa lor” a concluzionat una dintre autoarele studiului.

sursa: csid.ro

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web