cuplu

Secrete picante. Nouă motive pentru care femeile nu mai au chef

in Articole/Diverse de

Oricât de îndrăgostită ai fi există momente în care pur și simplu ești obligată să spui „pas” sau un „nu” delicat, dar în așa fel încât să te faci înțeleasă. Aceste motive sunt considerate uneori doar pretexte și pot deveni începutul unor mari conflicte într-un cuplu. Cauzele refuzului pot fi variate: fie o zi proastă, fie neînțelegeri, probleme medicale sau de altă natură.

Iată o listă cu cele mai frecvente nouă motive:

1. Anticoncepționale. Unele femei susțin că libidoul lor scade din cauza anticoncepționalelor, lucru care este confirmat de către specialiști, dar doar în cazul a 25 % dintre femeile care le folosesc.

2. Antidepresive. Libidoul scăzut este prezent și în situația în care femeile fac tratament împotriva depresiei.

3. Alăptatul. Proaspetele mămici se confruntă cu acestă situație din cauza prolactinei, un hormon care stimulează lactația, dar nu și viața sexuală.

4. Somnul. Psihologii spun că, pentru multe femei, somnul apare înaintea dorinţei sexuale. Asta din momentul în care relaţia cu iubitul devine stabilă sau după ce ea se căsătoreşte cu el! Iar remediul este voinţa ei de a nu-l dezamăgi. „Migrena” este o falsă soluţie.

5. Stresul. Din cauza acestuia foarte multe femei preferă să renunțe la o noapte fierbinte. Pentru a evita astfel de momente e bine să fie înlăturate efectele stresului prin odihnă dar și prin plimbări.

6. Certurile. După o ceartă, dragostea este ultimul lucru la care o femeie se mai gândește. Cu siguranță nici el nu mai este dispus sa facă asta, însă împăcarea de după poate fi mult mai incitantă.

7. Teama de intimitate. Incapacitatea unor femei de a se adapta la intimitatea actului sexual este un motiv care scade libidoul.

8. Imaginea de sine. Femeile fac zi de zi eforturi să arate bine, fie prin îmbrăcăminte, fie make-up sau alte metode. Cu toate acestea există momente în care nu te mai simți bine în pielea ta și parcă nici în fața partenerului.

9. Hormonii. Cauzele medicale sunt și ele o problemă în calea unei vieți sexuale împlinite. O disfuncție a glandelor endocrine poate influența dorința femeii.

sursa: femina.rol.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web