Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Secretul care face ca prăjiturile de casă să fie pufoase

in Dulciuri

Pentru asta, trebuie să fii atenta in primul rand la praful de copt sau la bicarbonatul de sodiu pe care il folosesti. Acestea fac prajiturile „pufoase”, astfel ca tebuie sa fie de buna calitate, in termenul de valabilitate si in cantitatea exacta, conform foodstory.stirileprotv.ro.

1382280_975898052464810_4468505799089737087_n

Daca folosesti prea mult praf de copt poti obtine, dimpotriva, prajituri deloc „pufoase”.

Un truc bun este testarea bicarbonatului de sodiu in putina apa fierbinte. Daca nu produce bule in apa, inseamna ca a expirat.

Alt secret care mentine prajiturile pufoase este sa nu deschizi usa cuptorului in timp ce acestea se coc.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Dulciuri

Negresă de post

Există foarte multe rețete de negresă, dar pe aceasta o am de
LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web