Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi sustine ca imunitatea demnitarilor ar trebui desfiintata total.

in Politic

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi sustine ca imunitatea demnitarilor ar trebui desfiintata total. Ea considera ca politicienii nu ar trebui sa blocheze justitia sau sa se substituie acesteia. In plus ea considera ca parlamentarii nu ar trebui sa beneficieze de tratament preferential fata de un cetatean obisnuit in fata legii, referindu-se la masurile de arestare preventiva pe care Parlamentul le poate bloca.

laura-codruta-kovesi-in-primele-10-luni-din-acest-an-am-inregistrat-peste-4-500-de-dosare-dna-se-bazeaza-acum-mai-mult-pe-denunturi-18497664

„(n.r. Articolul din Constitutie privind imunitatea) Trebuie sa fie schimbat in sensul sa fie eliminat complet. Nu este normal ca un vot al unor politicieni sa blocheze justitia sau sa se substituie justitiei. Nu trebuie ca votul pe o cerere de arestare sa se dea in Parlament.

Cazul Chitoiu – investigatia nu a putut fi continuata pentru ca nu s-a dat aviz pentru urmarire penala. Noi nici macar nu am putut face o verificare pentru ca nu am primit aviz.

Momentul in care a fost introdusa imunitate s-a avut in vedere apararea parlamentarilor pentru opiniile politice, nu de faptele de coruptie”, a spus Kovesi la Digi24.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate