Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Semnele care prevestesc moartea! Atenţie cum îţi faci selfie

in Spiritualitate

De-a lungul timpului în diferite culturi ale lumii, au apărut superstiţii legate de moarte.

Potrivit ro.blastingnews.ro, şi credinţa populară a românilor atinge acest subiect, iar în timp au apărut aşa-zise semne care pot prevesti moartea. Iată câteva dintre ele.

Atenţie cum îţi faci selfie

Se spune că dacă trei oameni îşi fac o poză împreuna, este mai mult ca sigur că cea din mijloc va deceda prima.

Vise premonitorii

Dacă în visele tale asişti la o naştere, se spune că o persoană din cercul tău de apropiaţi va muri în curând. Se mai crede că dacă îţi apare în vis o persoană care a decedat de curând şi te roagă să o însoţeşti undeva şi vei da curs invitaţiei din vis, vei avea parte de acelaşi destin, în schimb dacă nu o însoţeşti, vei trăi mult. Dacă visezi că îţi cade un dinte, e semn că cineva din familia ta va muri. Daca în vis îţi apar gropi proaspăt săpate, ape tulburi, lumânări stinse, animale tăiate, terenuri arate, iaraşi e semn de moarte.

Semne care apar la înmormântări

Există credinţa că dacă în timpul ceremonialului funerar cad stropi de ploaie în sicriul decedatului, cineva din familia acestuia va mai muri în perioada imediat următoare.

Ochii celui mort trebuie mereu închişi, altfel se spune că acesta va mai lua cu el în nefiinţă pe cineva din familie. O femeie însărcinată prezentă la o înmormântare este semn rău, din această cauză, conform credinţei populare ele nu ar trebui să participe la astfel de ceremonialuri.

În casa în care tocmai a murit un om, toate oglinzile trebuiesc acoperite pe toată perioada priveghiului, până la înmormântare. Altfel există riscul ca cineva care îşi va vedea imaginea reflectată în oglindă va fi următorul care va muri.

Alte semne care prevestesc moartea

Trei bătăi în usa casei tale, dar fără vizitator, înseamnă că cineva drag ţie tocmai a decedat. Pantofii uitaţi pentru o perioada mai mare de timp pe o masă, înseamnă că cineva din familie va muri în scurt timp. Dacă o pasăre se loveşte de fereastra casei tale, e semn că tocmai a murit cineva pe care îl cunoşti. Un tablou care cade fără un motiv anume de pe perete, lucruri care se sparg în casa din senin, înseamnă că cineva apropiat va trece în nefiinţă. Dacă porţi lănţişoare cu cruciuliţă şi aceasta se rupe fără motiv, e semn sigur că vei muri. Dacă auzi cântecul unei cucuvele în timpul zilei, e semn de moarte în familie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate