Senzație kizomba pe stradă cu o păpușă gonflabilă. VIDEO

in Diverse/Extern

Kizomba, dansul inventat de africanii din Angola și presărat cu influențe samba și pasiune latină, face furori în întreaga lume. Este un dans pentru doi, iar mișcările de bază sunt executate de șoldurile femeii. Un bărbat și-a dorit să-și exprime pasiunea pentru dans chiar dacă din ecuația kizomba a lipsit o damă.

Domnul, trecut bine de prima tinerețe a făcut furori pe străzi cu o execuție kizomba de excepție și un reggaeton perfect. Blonda, căruia i-a revenit sarcina grea de a stârni pasiunea trecătorilor cu mișcări lascive, era de fapt o păpușă gonflabilă condusă de mâinile și picioarele dibace ale bărbatului.

Publicul s-a distrat copios, iar momentul comic a ajuns pe internet.

https://www.facebook.com/dimensionachorado/videos/233715550342545/

sursă video: Dimension Achorado/Facebook

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.