Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Șerban Huidu comentează ironic cearta Mihaelei Rădulescu cu presa austriacă: “Este o ipocrită!”

in ShowBiz

ATAC DUR! Ce i-a spus Şerban Huidu Mihaelei Rădulescu? “Este o ipocrită!”

Șerban Huidu comentează ironic cearta Mihaelei Rădulescu cu presa austriacă și o acuză pe vedeta din România de ipocrizie.

colajhuiduradu_77436500

Cârcotașul a povestit ce a scos-o din sărite pe divă: “Un ziarist austriac pus pe glume proaste a publicat un articol cu Felix Numeimposibil și doamna Mihaela Rădulescu. Greșeala ziaristului e că a încercat să facă o glumă. Austriac fiind, i-a ieșit cam prost. Titlul articolului: «Astro-Felix și bătrâna». Poza: Mihaela, Felix și un avion pe nume «Old Lady» (Bătrâna Doamnă). Mamă, și de la gluma asta austriacă, s-a trezit orgoliul doamnei Rădulescu”, scie Ziarulring.ro.

Cârcotașul Huidu a comentat replica Mihaelei: “Muci l-a făcut pe ziarist, nici nu știe ce l-a lovit! Și foametea din Somalia e din vina ziaristului austriac, dar doamna Mihaela a uitat s-o menționeze. I-ați tras-o, doamnă! Sunteți mare! Aveți cojones! (mulți ne întrebam, dar acum avem certitudinea). Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. V-ați luat de homosexuali, dar v-ați pozat sărutându-vă cu o actriță. Ipocrizia nu e bună niciodată!

Dacă îi mai înjurați și pe ăia din Monaco… Mergeți cu Felix în stratosferă, că acolo nu există ziariști! Au rămas dinții «ziaristului austriac homosexual care urăște evreii» în fundul dvs.? Pe stânga sau pe dreapta? Și dacă da… A rezistat? Ați filmat? O să vedem asta la «Românii au talent»?”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate