Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Sfarsit tragic si prematur al unui tanar aflat la munca in Italia

in Articole

Un roman de 24 de ani a murit pe loc, într-un tragic accident rutier, provocat din cauza vitezei. Mircea Timiş era pasionat de maşina sa, un automobil marca BMW 530 şi iubea viteza. Din păcate, această combinaţie i-a adus sfârşitul, tragic şi prematur.

1

Tănărul era rezident  în localitatea italiană Ramon di Loria, în provinicia Treviso, din nordul Italiei. Ieri s-a întâlnit cu un prieten şi s-au gândit să se întreacă pe strada care ducea către Castello di Godego. Mircea a apăsat pedala acceleraţieipână la blană, gonind pe stradă cu o viteză năucitoare. A fost nevoie de o singură secundă, cea fatală, ca şoferul să piardă controlulvolanului şi bolidul a început să şerpuiască stânga-dreapta pe stradă şi s-a înfipt într-un copac de pe margine.

Chemaţi la faţa locului, medicii şi pompierii s-au îngrozit. Impactul fusese atât de nimicitor, încât automobilul s-a făcut bucăţi. Mototul a zburat în aer, iar caroseria s-a strivit ca şi cum ar fi fost o coajă de ou.

1

În mormanul de fiare, salvatorii nu au mai putut decât să recupereze trupul neînsufleţit al tânărului.

 Este unul dintre cele mai grave accidente petrecute în zonă. Mircea se îndrepta către Castello di Godego, unde, la un bar, îl aştepta logodnica. Din păcate, viteza excesivă, poate teribilismul şi dorinţa de a struni caii-putere ai bolidului pe care îl conducea, au fost fatale pentru tânărul român de 24 de ani, ne relateazaro.blastingnews.com

Într-o postare de pe pagina sa de facebook, Mircea, originar din localitatea maramureşeană Bocşa, apare pe o bicicletă. Cunoscându-i pasiunea pentru viteză, prietenii i-au comentat: “Nu putem crede că te vedem pe bicicletă”. Mircea le-a răspuns: “Mă mai gândesc şi la sănătate”.

Ieri, drumul lui Mircea s-a sfârşit definitiv. A ales să părăsească lumea cuvitezănebună. Prietenii sunt şocaţi şi nu au cuvinte să îşi exprime durerea. Din păcate, strada reală este plină de capcane, chiar şi pentru şoferi experimentaţi. Iar ieri, la miezul zilei, strada şi-a cerut din nou tributul. A trebuit să plătească Mircea Timiş. Cu preţul propriei vieţi. Gândiţi-vă aşadar că la volan, nu se poate da restart, ca într-un joc.

Pe Mircea,  logodnica îl aştepta într-un bar. El a ales viteza. Ucigătoare. Dumnezeu să îl ierte!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate