Si-a dorit sa-l ingroape cu toti banii. Vezi ce s-a intamplat

in Articole

I-a cerut sotiei sa-l ingroape cu toti banii. Vezi ce a facut vaduva

Un om a muncit din greu toata viata si a strans o mica avere prin munca cinstita. El iubea banii mai mult decat oricare alte lucruri.

mormant

Inainte de a parasi aceasta lume, el i-a cerut sotiei sale sa ii puna in sicriu toti banii si sa il ingroape cu ei.

Sotia lui i-a promis ca ii va indeplini cererea. La inmormantare, vaduva plangand mangaia o cutie de pantofi pe care o tinea in mainile sale. Apoi a pus cutia in sicriu si si-a ingropat in liniste sotul ei.

Prietenul ei care stia de dorinta sotului decedat o intreaba:

– Esti nebuna, cum sa il ingropi cu toti banii lui?!

Femeia l-a lamurit imediat:

– Am pus toti banii in contul meu de la banca si i-am scris soţului meu un cec, pe care l-am pus in groapa. Are timp 6 luni sa-l incaseze in viata de apoi. Dar, cine stie, poate se razgandeste…(bewoman.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.