Si-a lipit un bilet pe usa in care si-a exprimat punctul de vedere legat de musafiri. Imaginea cu biletul lipit pe uşa a devenit virală în scurt timp.

in Articole

Pentru a nu mai fi deranjat de anumite persoane, locatarul unui bloc şi-a lipit un bilet pe uşă în care şi-a exprimat categoric punctul de vedere.

mesaj_18596100

„Dacă suni la uşă pentru colinde de căcat/ eşti popă şi vrei să behăi ceva slujbă/ mă întrebi de vecini/ alte căcaturi care nu îmi aduc bani, te bat de te damblagesc„, este mesajul care apare pe uşa bărbatului.

Imaginea cu biletul lipit pe uşa a devenit virală în scurt timp.

 

bi_62389900

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*