Si-a pierdut mama adoptiva in tragedia din Colectiv! Imaginea care a devenit simbol pe retele de socializare

in Spiritualitate

Peste 35.000 de romani au iesit in strada, si marti seara, sa protesteze impotriva sistemului corupt din Romania. Cei mai multi dintre ei erau tineri, dornici sa aduca schimbarea.

De doua zile, romanii se fac auziti in intreaga tara. Fie ca sunt solidari cu cei care si-au pierdut rudele sau prietenii in club Colectiv, fie ca s-au saturat de sistemul corupt care a condus Romania in 25 de ani, romanii au strigat in strada si nu s-au lasat induplecati.

Fiecare dintre cei care au iesit in strada, in ultimele zile, in orasele din Romania, are o poveste speciala, care ascunde regrete si durere. Este si cazul unui tanar, surprins marti seara in Piata Universitatii, alaturi zecile de mii de protestatari.

Un baiat tanar se deosebea in multime: lacrimile ii curgeau pe obraz, in timp ce era multime. Imaginea lui a devenit un simbol pe retele de socializare, alaturi de povestea lui cutremuratoare. Tanarul a ramas singur, dupa ce si-a pierdut mama adoptiva in incendiul de la club Colectiv.

12189650_10153339158767266_1859872665408402995_n

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.