Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

SIDA – o boală care nu a existat niciodată! Mărturii şocante ale unui medic cercetător

in Sanatate

Afirmația aparține unui doctor care pune sub semnul întrebării Sida, maladia secolului XX.

Medicul Mihai Alecu, cercetător român, a lucrat în marile laboratoare din străinătate și consideră că „ Giganții farmaceutici și-au dat mâna și banii pentru a mușamaliza un uriaș scandal” În România s-a demonstrat că nu a existat gripă aviară, fapt evidențiat de dosarele aflate in lucru la DNA. Șefii aceluiași DNA refuză să ancheteze isteria gripei porcine. AIM redă o declarație spectaculoasă a doctorului Mihai Alecu, care ne precizează că nici măcar SIDA nu exista în realitate, ci a fost inventată pentru a pune capăt unui scandal uriaș iscat de marile companii farmaceutice. Iată și spusele doctorului Mihai Alecu:

„SIDA nu există si nu a existat niciodată. Nu există pentru că nu există nici un virus HIV, deci dacă nu există pretinsa cauză nu poate exista nici pretinsa maladie; acestea sunt afirmațiile pe care le-am făcut in cele mai importante așezăminte medicale începând din anul 1987, dată la care presupusa SIDA si-a făcut apariția in Europa. Dar să facem puțină istorie pentru a înțelege mai bine toata această absurdă invenție și s-o luăm cu începutul. Terorismul mass-media în fantastica șarlatanie a SIDA începe în a doua jumătate a anului 1986, dar a funcționat la cote maxime de la începutul lui 1987. Un mic grup de medici, intre care mă număr si eu, a început să protesteze, să spună că nu este adevărat, ca toate afirmațiile presei erau in afara oricărei logici clinice.

Eram un mic grup, unii fără o mare experiență in biologie și cu atât mai puțin în virusologie. Subsemnatul, de exemplu, lucram la acea epocă în calitate de consultant în psihopatologie clinică la Clinica de maladii nervoase și mentale a Universității din Milano, condusă de regretatul Prof. Gildo Gastaldi. Nu ne cunoșteam intre noi; poate greșeam sau ajungeam la rezultate demne de luat in seamă urmând căi greșite. Totuși ne-am dat seama că se întâmplau lucruri prea stranii ca sa fie vorba de un caz simplu. Am încercat sa iau legătura cu jurnaliști dintre cei mai serioși si influenți la acea epocă, cu televiziunea de stat, reviste științifice: nimic. Mi-am dat seama ca informația specializată e complet manipulată de puteri oculte internaționale.

La acea epocă nu știam, nici nu intuiam că toată lumea este manipulată de câțiva potenți care trag sforile și decid soarta locuitorilor întregii planete, inclusiv a guvernelor. Poate unii m-au considerat naiv, dar din fericire, nu incompetent științific.
Este suficient să ne gândim la faptul că in acea perioadă reușisem să-l conving pe directorul Clinicii Medicale a Universității din Milano, prof. Luigi Villa să organizeze un curs oficial de medicina Ayurvedica si indo-asiatică, care, odată obținute autorizațiile ministeriale obligatorii, ar fi fost incluse in programele oficiale ale facultății.

Deși supraexpus – pentru ca nu mă pricepeam deloc la medicina tradițională si etnoantropologica si înșelat de ideea că SIDA ar putea fi o problema exclusiv medicală, am încercat sa demonstrez ca această problemă – care la acea epocă se afirma că este foarte gravă, necunoscută, aparent incurabilă – ar putea fi controlată sau vindecată cu tehnici simple. Așadar am început să aplic metodele mele holistice care, cu zece ani in urma, îmi permiseseră să pun la punct „Nucleele celulare energetice” si „Alimentatia psiho-neuro-ortomoleculara”.

In același timp, in alta parte a lumii, un coleg a adoptat sugestiile mele terapeutice care nu sunt foarte diferite de cele pe care le folosesc acum: controlul condițiilor biologice cu bio-electronică, plante africane, terapii personalizate apte să regenereze ficatul, substanțe purinice homeopatizate. Si erau probabil si alții, cu siguranță mai buni ca mine. Dar toți reduși la tăcere, amenințați si marginalizați cu orice mijloace. De cine? De ce? In ce scop? Persoana care va vorbește a fost ținta a patru atentate intr-un singur an. Dar s-o luam in ordine. Toate acestea vă vor demonstra ca sforăria se vedea clar încă din 1987. Au trebuit sa treacă ani pentru ca alții sa confirme ceea ce afirmam noi, de aceasta data însă, sunt nume mari, inclusiv nume de Premiul Nobel, care beneficiau de laboratoare moderne, supradotate si care au demonstrat că nu există nici un virus responsabil de pretinsa SIDA.”

Citește mai mult pe: efemeride.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate