Ai fost vreodata blocat în spatele unui camion si depasirea era nesigura? Sistemul „Truck Safety” permite şoferului să „vadă” practic prin camion.

in Articole

Ai fost vreodata blocat în spatele unui camion și ai simţit că depăşirea este nesigură din cauză că nu puteai să vezi bine ce vine din faţă?

Pentru a depăși această situație potențial periculoasă, ingenioşii specialişti de la Samsung au pus la punct un produs pe care l-au denumit „Truck Safety” şi care permite şoferului să „vadă” practic prin camion.

Safety_Main-Samsung

Pentru ca acest lucru să fie posibil, camionul este echipat cu cameră video în partea din față, care afișează imagini de pe patru panouri la partea din spate a vehiculului. Conducătorii auto au astfel posibilitatea de a vedea situaţia traficului rutier în faţă şi pot să depășească camionul în siguranță.

„Până în prezent Samsung a fost în măsură să confirme că tehnologia funcționează și că această idee poate salva cu siguranta vietile multor oameni,”, scru reprezentanţii blogului Samsung Tomorrow intr-o postare recenta.

Compania Samsung Argentina lucreaza in prezent cu guvernul și ONG-urile care activeaza in domeniul sigurantei rutiere pentru a obține avizele și aprobările necesare implementarii acestui proiect, care va reduce numărul ridicat al accidentelor rutiere care au loc pe drumurile cu două benzi, în special atunci când un conducător auto încearcă să depășească vehiculul mare.

CITESTE MAI MULT AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*