Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Șocant: ambasadorul SUA în România promovează steagul secuiesc la Sfântu Gheorghe. SUA dorește destabilizarea României?

in Politic

Dacă în urmă cu puțină vreme ambasadorul SUA la Chișinău spunea, nici mai mult, nici mai puțin, că Moldova nu e România, că Moldova are istoria ei și nu încuraja unirea cu țara mamă, ieri ambasadorul american la București, Hans Klemm, aflat într-o vizită în județele Covasna și Harghita, apare împreună cu mai mulți lideri UDMR-iști promovând steagul secuiesc într-un gest de sfidare la adresa românilor.

Este vremea să trecem peste o presupusă ignoranță a ambasadorului american vis-a-vis de realitățile istorice din Transilvania. Gestul trebuie privit mai degrabă ca unul premeditat, făcut în cunoștiință de cauză, un gest care încurajează extremismul maghiar!

Deputatul fugar al UDMR, Markó Attila, a publicat marți seară pe Facebook o fotografie cu ambasadorul american la București, Hans Klemm, la Sfântu Gheorghe cu steagul secuiesc.

El a shăruit o fotografie publicată de primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, care s-a întâlnit cu Klemm și apare în fotografie (primul din stânga).

În fotografie mai apar și alți politicieni UDMR. Klemm se află într-un turneu în Covasna și Harghita. “Este prima mea vizită, în calitate de ambasador al SUA în România, în județul Harghita. Am sperat să ajung mai devreme, dar mă bucur, împreună cu soția mea, să fim astăzi aici. Eu sunt, până la urmă, ambasador în toată România, nu doar la București și de aceea este foarte important pentru mine să vizitez regiuni din România, în special unde trăiesc minorități etnice, cum ar fi Harghita și Covasna, unde voi petrece un timp aici”, a declarat ambasadorul Hans Klemm, după întâlnirea pe care a avut-o cu președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba și cu primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman.

Hans Klemm a declarat la o conferință de presă că în ultimele două zile a avut întâlniri cu oficialitățile din județele Covasna și Harghita și a obținut informații legate de viața economică și socială a zonei.

El a mai menționat că rolul său, în calitate de ambasador, este de a strânge relațiile dintre România și Statele Unite ale Americii, de a promova prosperitatea economică și democrația, iar în context a subliniat că printre valorile democrației se numără respectul față de minorități, libertatea religiei, libertatea presei, libertatea de exprimare, etc.

Gestul ambasadorului american la București survine la scurt timp după declarațiile controversate ale ambasadorului SUA la Chișinău care susține teoria sovietică că Moldova nu e România, titrează Flux24.

SUA urmărește prin aceste acțiuni destabilizarea regiunii și treansformarea României într-o nouă Sirie?

antalarapad

După apariția imaginii pe contul primarului extremist, aceasta a fost preluată, surpriză, de deputatul maghiar infractor Marko Attila, acuzat de fapte grave de corupție în România, fugit însă în Ungaria unde Budapesta îl protejează. (sărmanul maghiar „discrimant” de DNA-ul românesc pentru o fraudă de doar câteva zeci de milioane de euro!!!)

De asemenea, ar trebui să urmărim reacția clasei politice românești la gestul ambasadorului american. Asta ne va arăta cât de mult este România o colonie americană și cât de jalnice sunt slugile lor de la București.

Într-un interval de săptămâni, SUA, prin ambasadorii săi la București și Chișinău, au sfidat interesele românești și istoria adevărată, iar acest lucru spune multe despre cât de mult ne putem baza pe americani în viitor. Desigur, într-un eventual conflict cu Rusia, o să fim buni ca și carne de tun!

Deci, se pregătește terenul pentru ruperea Transilvaniei de România, după cum se tot vorbește în cercuri restrânse de oameni cu surse mai speciale de informare? Până acum, făcătorii de războaie și de crize economice au desființat Cehoslovacia și Iugoslavia. Știm că și România era pe listă…

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate