gigina_56135900

Soția polițistului Bogdan Gigină, decedat în accidentul din coloana oficială: „Nu este normal ca moartea lui Bogdan Gigină să rămână nepedepsită”

in Spiritualitate de

Soția  lui Bogdan Gigină, polițistul care a murit după ce a căzut într-o groapă de pe strada Știrbei Vodă din Capitală, cere ca cei vinovați de moartea tânărului de 28 de ani să plătească, afirmând că familia se gândește să dea statul în judecată.

gigina_56135900

„Dacă nu se întâmplă nimic până după sărbători, ea vrea să dea statul în judecată. Nu este normal ca moartea lui Bogdan să rămână nepedepsită. El conducea pe ploaie, cu peste 100 hm/h, pentru că așa i se ceruse. Să plătească cine i-a cerut asta, în mod ilegal. Parte în proces vor lua și părinții lui, care sunt de-a dreptul distruși de durere”, a declarat un apropiat al familiei Gigină, pentru cancan.ro

Pe data de 20 octombrie, un politist motociclist a căzut într-o groapă facută de compania de gaze pe marginea unui bulevard important din Capitală. Tânărul de 28 de ani, care escorta coloana oficială a fostului ministru al apărării, Gabriel Oprea, a suferit răni extrem de grave la nivelul capului și toracelui, provocându-i o hemoragie internă masivă.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web