Untitled

Spectacol al naturii intr-o comuna din Romania! Imagini parca despinse dintr-o scenă apocaliptică

in Curiozitati/Video de

În imaginile filmate postate pe Internet se observă cum fenomenul meteo în miniatură se manifestă pe mijlocul unei ulițe. Spectacolul natural s-a petrecut în comuna buzoiană Bozioru, aflată în zona de munte a judetului.

Untitled

Un bărbat a surprins momentul în care se formează o minitornadă, pe o uliță dintr-o comună buzoiană. Imaginile filmate de un localnic, care par desprinse dintr-o scenă apocaliptică, au ajuns pe Internet relateaza stiridebuzau.ro

Rar se întâmplă ca un astfel de fenomen meteorologic sa fie surprins de camerele de filmat.

O tornadă în adevăratul sens poate atinge viteze si de 480 de km. pe oră și, deși cele mai multe durează câteva minute, ele produc pagube uriașe.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Curiozitati

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web