Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Stăpânii de sclavi de la Berevoești primeau ajutoare de la stat

in Evenimente/Stiri online

Ancheta sclaviei din Argeș scoate la suprafață detalii halucinante. 14 persoane dintre cele 38 arestate pentru trafic de persoane luau lunar ajutoare sociale de la stat pentru că erau prea sărace.

Descoperirea a fost făcută în urma investigației efectuate de către Prefectura Argeș. Jumătate din ”stăpânii de sclavi” primeau ajutoare sociale de la stat între 250 și 500 de lei pe lună, după ce au declarat în acte că sunt săraci lipiți.

„În urma verificării Corpului de control al instituţiei noastre, nu am ajuns să avem deocamdată rezultatele finale, însă vă pot spune că au fost întocmite opt dosare, 14 persoane dintre cele 38 care se află în acest moment în arest primeau ajutoare sociale. Unele dintre ele chiar de mai mulţi ani. Cuantumurile de care beneficiau financiar respectivele persoane variază între 250 şi 500 de lei lunar”, a declarat, prefectul de Argeş, Cristian Soare.

38 de persoane din comuna Berevoești sunt acuzate că au coordonat o rețea de trafic de persoane și minori. Se estimează că rețeaua infracțională a activat 8 ani, timp în care zeci de tineri și minori au fost înlănțuiți, înfometați și supuși la rele tratamente și de asemeni, erau obligați să cerșească sau să muncească în interesul infractorilor. 37 dintre acuzați se află în arestul Poliției, iar Maria Furdui, o femeie în vârstă de 52 de ani, a primit arest la domiciliu pe motiv că este dependentă de dializă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate