Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Știrea care a speriat internetul. Facebook nu va mai fi gratis începând cu noiembrie 2015. Utilizatorii vor plăti 2,99 dolari pe lună

in Articole/Informatica

O știre care anunța că Facebook nu va mai fi o rețea de socializare gratuită a împânzit internetul, scrie onlinereport.ro. Primele speculații sunau în felul următor:

_84561384_tv025608637

Facebook nu va mai fi o rețea gratuită. Mark Zuckerberg a anunțat la conferința de presă din Manlo Park, California, că imensa companie nu poate ține pasul cu costurile pe care le presupune întreținerea rețelei, iar costurile lunare de plată pentru utilizatori sunt inevitabile.

Zuckerberg a explicat că Facebook crește cu mii și sute de mii de membri zilnic, iar sistemul de publicitate al rețelei nu este suficient pentru a acoperi toate costurile de care are nevoie gigantul Social Media pentru a funcționa. El a spus de asemenea că dacă Facebook va rămâne un serviciu gratuit, va intra în faliment. ”

După o gândire lungă și grea, ne-am dat seama că suntem forțați să adăugăm această taxă lunară. Dacă nu facem ceva ca să acoperim costurile care cresc continuu, Facebook își va închide activitățile în viitorul apropiat ” – a declarat Mark Zuckerberg.

Facebook are în acest moment 1.317 miliarde utilizatori și dacă doar 75% dintre aceștia ar plăti 2,99 dolari pe lună, profitul anual al companiei ar ajunge la 3 miliarde de dolari.”

Din fericire, aceasta nu este altceva decât o glumă apărută pe site-urile din străinătate, dar care a reușit să sperie serios internauții. Nu vă îngrijorați! Facebook rămâne încă gratuit.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate