Străpunsă de o săgeată în parc

in Diverse/Stiri online de

Se spune că soarta, întâmplarea, te fac uneori să ajungi în situații incredibile. Vineri după-amiază, o femeie a ajuns la Spitalul Pantelimon din Capitală și a fost operată de urgență după ce o săgeată a străpuns-o în abdomen.

Ceasul rău a venit ieri, în jurul orei 15:30. În acel moment, femeia se afla împreună cu prietenul ei la o terasă din comuna Cernica. Săgeata a fost trasă de un bărbat de 34 de ani, într-un parc de distracții din apropiere. 

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală și este cercetat în stare de libertate de Poliția Ilfov. 

Potrivit unor surse medicale, victimei i-au fost afectate organele interne și a fost operată de urgență. Din fericire se află în afara oricărui pericol.

Potrivit ordinului nr. 98/2003 pentru aprobarea prescripţiei tehnice PT R 19-2002, ediţia 1, managerii parcurilor de distracție sunt obligați să respecte reguli tehnice de securitate privind echipamentele şi instalaţiile montate şi utilizate în cadrul parcurilor de distracţii şi spaţiilor de joacă. În cazul tragerii cu arcul, gardurile sunt cele care protejează cetățenii de astfel de incidente care pot fi mortale.

 

buzau arc

loading...

Ultimile din Diverse

Daţi-ne un "LIKE":Ne urmaresti deja? Poti inchide aici
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web