Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Strigator la cer! Tanara absolventa batjocorita in Anglia doar pentru ca este romanca

in Spiritualitate

O absolventă a Universității din Hull a fost victima unui abuz rasist comis la unul dintre hotelurile celebrului lanț Holiday Inn. Potrivit Hull Daily Mail, citat deziarulromanesc.net, Alecsandra Puflea, în vârstă de 22 de ani, absolventă a facultății de criminologie și medicină-legală, a fost practic aruncată afară de recepționera de la Holiday Inn Express din Ferensway, atunci când aceasta a văzut că fata este din România.

1178

Alecssandra a povestit că și-a făcut rezervarea on-line, iar atunci când a ajuns la recepție i s-a spus cu nonșalanță: „Ne pare rău, dar nu acceptăm români!”

I s-a mai spus că hotelul a introdus o politică de selecție a clienților care ar putea fi angajați în activități ilegale, după ce mai multe prostituate din România au închiriat camere acolo.

Alecsandra a spus că a trăit o experiență șocantă și îngrozitoare: „S-a uitat la ID și mi-a spus că nu pot sta în hotel. Atunci am încercat să îi arăt permisul auto britanic, dar mi-a spus că nu pot sta în hotel pentru că sunt din România.”

Fata a spus că a fost confuză și nu a înțeles de ce se întâmpla așa ceva. „Erau și alți clienți de față și m-am simțit rușinată, nu vream să îmi fie rușine de țara mea”, a spus ea.

Românca a plecat din hotel și s-a dus plângând la poliție. Acolo a povestit ce i s-a întâmplat.

Nu toate româncele sunt prostituate, nu îi poți trata pe toți la fel din cauza naționalității lor”, a mai declarat ea.

Potrivit Hull Daily Mail, managerul hotelului a refuzat să comenteze cu privire la motivele pentru care româncei i-a fost refuzată cazarea, dar a spus că nu poate fi vorba despre chestiuni rasiale.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Humberside a confirmat că s-a primit o plângere din partea Alecsandrei Puflea.

El a spus că incidentul este tratat potrivit legislației cu privire la ura rasială. “Ofițerii au vorbit cu directorul general al hotelului și politica lor va fi revizuită”, a anunțat poliția.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate