SUFLETUL PARINTELUI ARSENIE BOCA S-A ARATAT LA MORMANTUL SAU! IMAGINI INCREDIBILE

in Religie

O credincioasa care se afla la mormantul lui Arsenie Boca pentru a se ruga, s-a hotarat sa faca si cateva fotografii cu mormantul Sfantului Parinte.

Femeia nu s-a gandit nicio secunda ca, pe imagini, va aparea si o forma de energie radianta ce pare a fi spiritul unui sfant.

Cand a ajuns acasa si s-a uitat la poze, femeia a fost uluita de ceea ce vedea. Astfel, in cele trei poze facute la mormantul parintelui Arsenie Boca apare o fiinta care straluceste intr-o lumina orbitoare, ce pare a fi capabila de o forta vindecatoare.

S-a-intamplat-MINUNEA-SUFLETUL-Parintelui-Arsenie-Boca-s-a-aratat-la-mormantul-sau-IMAGINI-INCREDIBILE2

Femeia le-a aratat tuturor cunoscutilor pozele, considerand ca in imagini apare un spirit foarte puternic, ce s-a intrupat pentru ajutorarea oamenilor.

S-a-intamplat-MINUNEA-SUFLETUL-Parintelui-Arsenie-Boca-s-a-aratat-la-mormantul-sau-IMAGINI-INCREDIBILE3

Sursa: obiectiv.info

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*