leo_de_la_strehaia_renata

Sunetist la Kanal D rupe tacerea” „Emisiunea cu Leo de la Strehaia este o regie, inainte de fiecare emisiune se tine o sedinta cu 3 ore inainte si se stabileste scenariul”

in ShowBiz de

Un fost sunetist la Kanal D rupe tacerea. La un videoclip postat de cei de la WowBiz, acesta isi expune punctul de vedere cu privire la emisiunile in care apare Leo de la Strehaia si Dansatoarele ei.

leo_de_la_strehaia_renata

Citeste si: Telefonul pe care orice femeie spera sa nu-l primeasca niciodata primit de Angelina Jolie

„Banii ce i arunca sunt facuti la imprimanta :)) , am muncit la Kanal D la sunet , totul este o regie, inainte de fiecare emisiune se tine o sedinta cu 3 ore inainte si se stabileste scenariul , asa ca tot ce vedeti este fictiune! Dansatoarele ce le vedeti sunt platite cu 150 de lei pe emisiune! Iar Leo este platit la punctele de Audienta! Vorba aceea prostim poporu cu televizorul! In pauzele publicitare toata lumea este prieten cu toata lumea, cand se intra in direct se cearta si se face tiganeala :))” scrie aflasitu.ro

Citeste si: Tezaurul Romaniei cel mai bine pastrat secret al istoriei. Bruxelles-ul nu vrea ca romanii sa afle sub nicio forma aceste lucruri.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din ShowBiz

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web