Supa-crema de ciuperci

in Ciorbe

Ingrediente: 500 g ciuperci, 5 cartofi, 2 morcovi, o ceapa mare, 2 catei de usturoi, 50 ml ulei, o lingura faina, o lingura pasta de ardei, sare dupa gust, patrunjel verde, 3 l apa.
Mod de preparare: Se curata zarzavaturile si se pun la fiert impreuna cu ciupercile. Cand sunt fierte, se strecoara si se paseaza cu furculita, cu mixerul sau se pot trece prin masina de tocat. Se pastreaza netocate cateva ciuperci pentru ornat. Se rumeneste faina in doua linguri de ulei, se adauga apa in care au fiert legumele si se amesteca repede pana incepe sa fiarba. Apoi se adauga legumele pasate, pasta de ardei si sarea si se mai fierbe zece minute. Se serveste fierbinte. In farfurii, deasupra cremei, se asaza un strat gros de patrunjel verde tocat si deasupra patrunjelului se pun cateva bucati mai mari din ciupercile fierte. Se aleg cele care au forma mai frumoasa si se taie in lung atat palaria, cat si piciorul ciupercii.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.