Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Supa de carne

in Ciorbe

1 kg carne de vita sau o gaina, 5 l apa, 2-3 morcovi, 1 pastarnac, 1 radacina telina, 2 cepe, sare

Carnea se pune la fiert la foc mic, intr-o oala. Cand incepe sa dea in clocot , se ia spuma cu o spumiera si se toarna o lingura de apa rece, si se va mai ridica un rind de spuma la suprafata care va fi inlaturata si aceasta. Se mai repeta inca o data operatia. Cand supa nu mai are nici un pic de spuma desupra se adauga sare si se pune zarzavatul curatat si spalat. Dupa ce se adauga toate acestea se acopera oala sa nu scada prea mult si se lasa sa fiarba neintrerupt pina ce carnea isi lasa tot sucul (aprox. 3 ore). Cand este gata se strecoara si dupa aceea i se adauga garnitura cu care dorim sa o servim la masa( galuste, taietei, zdrente de ou, etc.).

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Ciorbe

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web