Tara vrea sa legalizeze bataile de strada. Propunerea unui politician: ce reguli doreste

in Extern

Un politician rus propune ca huliganismul sa devina sport.

Igor Lebedev pe numele sau, acesta a propus si reguli pentru „Draka” – cuvant care in limba rusa inseamna bataie. Acesta spune ca luptele s-ar desfasura intre 20 de „competitori” neinarmati de fiecare parte.

Propunerea acestuia vine pe fondul cresterii in amploare a fenomenului huliganic printre ultrasii rusi, cei care s-au remarcat prin acte de violenta inclusiv la EURO 2016, in Franta.

Lebedev, care reprezinta Partidul Liberal Democrat din Rusia, aflat in opozitie, spune ca a discutat si cu Federatia de Fotbal.

„Rusia ar fi un pionier in acest nou sport. Fanii ar veni, de exemplu, la batai organizate. Ar lansa provocarile dinainte si ar stabili o ora. In acest fel, nu ar exista nici victime colaterale”, se arata intr-un text al propunerii.

Lebedev a mai spus ca „nu este nimic teribil in bataile dintre fani” si ca „fiecare este liber sa se bata pe barba sa” relateaza sport.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.