Țăranul dușman de moarte al sistemelor politice comuniste și capitaliste!

in Articole

Istoria României ultimilor 72  de ani, de după cel de al doilea război mondial a consumat două bătălii din războiul dus în istoria noastră împotriva țăranului român.

Prima bătălie a durat 44 de ani până în 1989 și a avut ca miză principală furtul pământului țăranilor prin colectivizare forțată de către regimul comunist bolșevic iar ca miză secundară controlul politic al acestei mase de manevră prin distrugerea ultimului bastion identitar și patrimonial ce constituia o rezistență care trebuia înfrântă.

A doua bătălie a început în 1990 și continuă și astăzi, doar că s-a schimbat agresorul comunist, care și-a luat îmbrăcăminte de capitalist dar miza rămâne aceiași, pământul țăranilor. În această bătălie, capitalistul a reușit să-i zmulgă peste 5 milioane de ha și batălia continuă până la căștigarea războiului, în maxim 10 ani de azi înainte.

În acel moment vom deveni goi și fără de adăpost cum spunea poetul și vom avea o poftă feroce de pământ, care se va putea obține doar jertfind sânge cum s-a întâmplat în toată istoria noastră.

Pentru a împiedica acest deznodământ programat de către aceste sisteme politice și economice este vital ca forța vie a acestei societăți, din care o parte astăzi a coborăt în stradă iar cealaltă a plecat în bejenie pe meleaguri străine, să conștientizeze acest aspect fundamental și să integreze în lupta lor pentru o justiție independentă și miza pe care o reprezintă resursele țării pe care țăranii singuri nu le pot apăra.

O asociere între forța tinerilor din stradă și a celor alungați de clasa politică peste hotare și cei 10 milioane de țărani români, poate pune la locul lui orice adversar național sau internațional din punct de vedere politic. În țările Uniunii Europene, țăranii controlează mare parte din partidele de pe scena politică. În România partidele politice se folosesc de 27 de ani de această masă de manevră utilă doar electoral din 4 în 4 ani.

Romania deține astăzi cel mai mare număr de țărani din Europa, circa 10 milioane (4,1 milioane de gospodării!), număr ce înspăimântă țările agricole europene și de aceea, am văzut până acum tot instrumentarul pe care l-au folosit pentru a-l reduce rapid ca să-i poată acapara pământul.

Ei, bine, considerăm că singura salvare a câtor mai mulți dintre țărani o constituie un drept câștigat de romani în 1989, și anume votul democratic. Anii care vin sunt excepționali pentru supraviețuirea țăranului român, dacă sesizează puterea pe care o deține din punct de vedere electoral.

Dacă conștientizează situația dramatică în care se află, și ar putea identifica corect dușmanul din partidele politice care îi vor pămăntul, atunci milioanele de voturi deținute de țăran trebuie să și le orienteze către candidați pentru care bătălia pentru mediul rural este sfântă. Dacă nu conștientizează această realitate socio-economică-politică sau dacă nu este lăsat să o conștientizeze, atunci locul țăranului român este în cărțile de istorie, iar consumatorul român să facă bine să se obișnuiască să mănânce alimente străine cu gust de cauciuc.

Ce spuneți tinerilor orășeni din stradă?

Ce spuneți tinerilor români alungați în bejenie prin țări străine?

Singura soluție de supraviețuire economică în anii care vin, pentru mulți dintre voi ce proveniți de la țară și nu numai, o reprezintă o afacere la țară în care pământul este vital!

Cănd veți conștientiza această oportunitate economică, socială și identitară și veți începe bătălia voastă pentru recuperarea viitorului vostru?

Această bătălie, țăranii nu o pot căștiga singuri!

Au nevoie de voi!

Mai multe detalii pe acest subiect le puteți avea în ultima mea carte, Salvarea Fermei Țărănești disponibilă gratuit pe blogul meu de mai jos:

Avram Fițiu, http://www.avramfitiu.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.