Taticul saruta burtica mamei gravida. Reactia bebelusului nenascut este uimitoare

in Galerie

Mama e gravida in luna a 9-a iar taticul ii saruta burtica! Reactia bebelusului nenascut este nemaipomenita

Doi viitori parinti se distreaza de minune pe seama reactiilor pe care le are bebelusul inca nenascut. Copilasul din burtica tresare de fiecare data cand taticul ii saruta burtica mamicii sau atunci cand aude sunete ciudate facute de tata, special pentru a vedea cum reactioneaza pruncul.
Copilasul sta linistit in burtica, dar tresare si misca odata cu el si burtica mamei cand aude zgomote din afara. Bebelusul, o fetita, are un auz foarte bine dezvoltat si da din picioruse atunci cand este provocat cu sunete haioase, facute in joaca de parintii lui. (sursa)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.