Te poate face milionar! Ce NUMERE trebuie să joci MÂINE la Loto 6/49 ca să câștigi

in Articole

Anumite siruri de numere se repeta periodic la loto, au descoperit jucatorii inraiti. Sa fie vorba de karma sau o escrocherie? Un jucator pasionat a facut o analiza.

Totul a inceput acum doi ani, cu o statistica a sirurilor de numere care au adus in buzunarele celui ce le-a jucat permanent sume importante de bani, arata Blastingnews. Astfel, exista anumite siruri de numere, care genereaza castiguri sigure, chiar dupa ce scadem toate cheltuielile cu biletele la toate tragerile. Pentru verificarea sirurilor se poate utiliza aplicatia „verificare numere” de pe site-ul Loteriei Nationale.

12512547_718101698292492_4033308534322239033_n

Se poate observa ca anumite siruri de numere nu aduc de regula decat castiguri de 3 numere din 6. in aceste siruri putem investi sume uriase fara a obtine practic nimic (exemplu: 43 33 36 29 12 41). Un alt gen de siruri de numere sunt cele care, oarecum periodic, aduc castiguri 3 din 6 si 4 din 6 numere extrase (exemplu: 17 33 36 29 12 41).

Cele mai incitante siruri sunt cele ce aduc periodic castiguri de 5 din 6 si 6 din 6. Un astfel de sir, 5 din 6 numere: 6 4 48 12 29 33, a adus in ultimii ani de doua ori castigul 5 din 6 numere si 25 3 din 6 numere extrase.

Norocul ti-l face…familia!

Statistica verificarii sirurilor de numere arata de ce anumiti oameni castiga mai mereu, in timp ce altii nu castiga nimic sau abia nimeresc 3 din 6 numere.

De obicei numerele sunt inspirate de propria familie, astfel incat, de multe ori jucam acelasi sir. Daca familia in cauza are aceleasi numere cu unul din sirurile vesnic norocoase, atunci vom avea o familie permanent castigatoare. Daca nu, nici familia nu va avea niciodata un castig, cu foarte rare exceptii. Dar sirurile norocoase sunt relativ putine. Din fericire ele pot fi aflate verificand propriile variante pe site-ul Loteriei. Ar fi si pacat de proprii bani sa extragi un bilet la 6/49 fara sa verifici inainte ce sanse de castig ai. Macar poti afla daca ai sau nu un sir de numere cu sanse de castig, sau pur si simplu vei arunca o viata intreaga banii pe fereastra.

Dar ce sunt de fapt sirurile castigatoare de numere la 6/49?

Normal ar fi ca astfel de siruri sa nu existe! Existenta lor insa ne da posibilitatea de a presupune ca: ori exista in lumea asta un joc misterios matematic, siruri numerice ce ies din haosul posibilitatilor extragerilor, garantand un castig sigur, ori in spatele acestor siruri se afla una din cele mai mari si perfide excrocherii, in intentia de a facilita castiguri sigure unui anumit grup ascuns de beneficiari.

61770867

Orice sir aparent castigator extras de altcineva decat cei interesati, este un semnal de alarma pentru acestia si jocul se muta pe un alt sir?
Pana la urma Loteria este sau nu o excrocherie?

CITESTE MAI MULT AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.