Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

TEHNICA AUTOCHESTIONARII

in Arta

Tehnica autochestionarii Osborn -consta in multiplicarea intrebuintarilor vechilor obiecte, care duce la solutii inedite:

 
a) adaptarea obiectelor actuale la necesitati noi;

 

b) ce rezulta din marirea necesitatilor lucrurilor sau a duratei actiunilor;

 

c) ce rezulta din micsorarea dimensiunilor sau duratei actiunilor;

 

d) pot fi inlocuite materialele, procedeele, sursele de energie conventionale? Cu ce?

 

e) ce combinatii de noi elemente ar fi posibile?

 

 

Faze premergatoare ale actului de creatie: -preparatie (elaborarea unei preforme a ideii, neclara), -inculcatia, -iluminarea, -verificarea.

 
Specializarea si interdisciplinaritatea G.P.Shaw: “Specialistul este un om care afla din ce in ce mai mult despre un domeniu din ce in ce mai mic, pana cand intr-o anumita zi incepe sa stie totul despre nimic”. Regula de aur a vechilor greci era: “Sa stii totul despre ceva si ceva despre tot” si ea ar trebui reformulata: “Sa cunoastem esenta tuturor fenomenelor pt a intelege noua esenta a unui fenomen”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Arta

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate