Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tehnica vindecării cu energie universală

in Curiozitati/Educational

meditatie-calauzita

1. Aşezaţi-vă confortabil în capul oaselor şi ridicaţi mâna dreaptă cu palma deschisă şi orientată spre înainte, cu degetele alăturate, lipite. Dacă doriţi puteţi să aşezaţi cotul pe braţul fotoliului sau al canapelei sau puteţi să folosiţi câteva perne drept suport pentru cot.

2. Aşezaţi-vă mâna stângă pe coapsa stângă cu palma în jos.

3. Atingeţi cu vârful limbii cerul gurii în spatele dinţilor. Acest lucru deschide aşa numitul Mic Circuit Ceresc. Nu îndoiţi limba foarte tare.

4. Respiraţi pe nas, uşor, profund şi fără să vă grăbiţi. Concentraţi-vă atenţia într-o zonă aflată la aprox. 5 cm sub ombilic. În această zonă se acumulează energia. De îndată ce s-a stabilit curgerea energiei practicantul poate înceta să-şi mai concentreze atenţia în zona abdomenului.

5. Gândiţi că energia iese din voi vindecând orice e viu. Puteţi alege doar să simţiţi prezenţa energiei şi să-i permiteţi să curgă liber prin corp după ce aţi realizat paşii 1,2 şi 3. După câteva minute veţi simţi o creştere a nivelului de energie dincolo de ce eraţi obisnuit să simţiţi. Este indicat să creşteţi gradat durata practicării acestei tehnici de accesare a Energiei Universale. Există întotdeauna posibilitatea creării unei reacţii de vindecare/curăţare în corp atunci când accesezi o cantiate mai mare de energie decât cea cu care erai obişnuit. Tocmai de aceea e bine să măriţi durata după cum simţiţi de cuviinţă. Pentru început puteţi încerca 3 tratamente zilnice a câte 10-15 min. fiecare. Această tehnică poate fi exersată şi stând întins pe spate. Nu trebuie decât să vă aşezaţi palma stângă pe coapsa stângă şi să ridicaţi mâna dreaptă cu palma deschisă sprijinind cotul drept pe pat, canapea sau podea. Picioarele rămân întinse şi relaxate. Nu e obligatoriu ca genunchii să fie ridicaţi. Puteţi practica în această poziţie atunci când nu vă simţiţi prea bine. Celelalte etape ale tehnicii rămân la fel.

Tehnica auxiliară pentru îndepărtarea energiei negative

După încheierea Tehnicii de Vindecare aşezaţi-vă palmele una peste cealaltă şi apoi ambele pe zona pieptului. Încrucişaţi şi picioarele sau cel puţin apropiaţi-le până se ating. Menţine-ţi această poziţie câteva minute sau atât timp cât vă simţiţi bine. Această poziţie ajută şi ea la îndepărtarea energiei stagnate şi vă conectează la energia chakrei inimii acolo unde vindecarea poate continua la toate nivele subtile.

Aspectul dual al acestei tehnici este combinaţia/puntea de legătură între autovindecare şi vindecarea la distanţă. Folosind această tehnică practicantul poate alege să trimită energie către tot ce e viu. Nu trebuie decât să aibe această intenţie. Nu e necesar să se folosească simbolurile. Aşadar poate alege să trimită energie vindecătoare către cineva anume fie că acel cineva se află în aceeaşi cameră sau pe partea cealaltă a Pământului. Când persoana vizată se află în aceeaşi încăpere, aceasta trebuie să fie aşezată confortabil cu faţa către practicant la o distanţă de aprox. 1,5 m. Se execută tehnica de vindecare timp de 10-15 min.după care “pacientul” se întoarce cu spatele şi se repetă procedura. Pentru a obţine rezultate în acest fel e nevoie de mai multe şedinte.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate