1443358374_two-headed-turtle_1356652i

Testoasa cu doua capete gasita in casa unui fermier chinez

in Curiozitati de

Fermierul spune ca a crescut un numar mare de testoase la viața sa, dar nu a mai vazut una care arata ca aceasta. El a fost destul de socat dupa cebroasca testoasa cu doua capete s-a nascut in ferma sa, si sustine ca este primul din 30 de milioane de exemplare care le-a crescut in ferma sa.

1443358353_2_headed_turtle_682_521615a

Ciudatul animal a eclozat recent la o ferma din Nanfeng, dinn provincia Jiangxi, China. Proprietarul broastei testoase cu urechi rosii a fost uimit dupa ce a constatat ca noua reptila are doua capete. In ciuda aspectului sau anormal, broasca testoasa se poate misca fara probleme.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Curiozitati

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web