Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Texte antice sugerează că specia umană a fost creată de extratereștrii

in Curiozitati

omul

Rădăcina omenirii are numeroase legende sau povești spuse de strămoșii noștri
În numeroase scrieri învechite, descoperim povești care vorbesc despre crearea omenirii. Printre scrierile cele mai importante avem pe cele sumeriene, care spun despre creatorii oamenilor, Anunnaki, „Cei care din cer au venit pe Pamant.”

În alte scrieri învechite, similare cu Popol Vuh, care este cunoscut sub numele de cartea sacră al Quiche, civilizația Maya, consideră că „cei intenși din cer” l-au făcut pe om.

În miturile japoneze, se spune că în vremuri învechite, un cuplu radiant a scăzut din ceruri lasand copiii lor pe planeta noastră și așa luân naștere poporul japonez.

În 2002, cu revelația genomului uman, specialistii au demonstrat ca oamenii au 223 de calități care nu au înaintași în arborele ereditar al evoluției.

Cum este indicat de diverși analiști care sunt mai liberali, nu par a fi fantastice ipotezele conform cărora oamenii au fost creați de ființe extraterestre, în trecut inaccesibil, iar evoluția speciei să fie făcută cu ajutorul proiectării ereditare, ceva care ar ajuta, poate, în a clarifica cele 223 de „calități străine”ce apar în ADN-ul nostru.

Francis Crick, un chimist organic britanic, câștigător al premiului Nobel, a găsit în 1953 structura ADN-ului. El a susținut că ființe extraterestre au găsit planeta noastră și au decis să facă viața „inteligentă” pe această planetă. Un alt maestru, Vsevolod Troitsky, a propus o ipoteză cum că Pamantul ar putea fi un loc de încercarea al așa numitelor creaturi predominante.

Au existat mai multe cărți care discuta crearea și care propun ipoteze cu privire la modul electiv despre cum a ajuns omul să fie ceea ce este astăzi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate